Patient oplevelser

Nanna sygeplejerske:
“Efter mange år med intense muskelsmerter i ryg og bækken, endte jeg noget skeptisk hos Marie Louise. For første gang mødte jeg en virkelig helhedsorienteret  behandling med et skarpt fokus på alle symptomers samspil. Efter intensiv behandling de første måneder, kommer jeg nu til opfølgende besøg  ind i mellem og bliver “nulstillet” Marie Louise er kort og godt en uvurderlig del af mit nye liv med langt færre smerter”

Louise, psykologi studerende:
“Inden jeg fik behandling af Marie Louise var jeg i en situation, hvor jeg ikke havde mulighed for at få prævention. Havde tidligere haft et mislykket forsøg med spiral grundet stærke spændinger i underlivet, og jeg følte mig magtesløs. Efter super god behandling af mine spændinger, er det nu lykkes mig at få en spiral, kunne ikke være lykkeligere”

Dorte Ramlov, sekretær i Dansk Atletik.
“Marie Louise har stået for 90% af min vej tilbage til et normalt liv efter en voldsom hjernerystelse. Hendes faglighed, seriøsitet og empati blandet med altid godt humør er stadig min livline, når hovedet udfordrer mig”

Pernille, Bankrådgiver:
“Under min graviditet, fik jeg meget ondt i lænden. Jeg fik nogle behandlinger hos Marie-Louise, som gjorde det muligt at opretholde min hverdag. Behandling og rådgivning var virkelig professionel og effektiv. Kan på det varmeste anbefale Marie-Louise”

Anders, selvstændig:
“Min datter blev født med stramt tungebånd, hvilket blev diagnostiseret af Marie-Louise. Ingen danske læger ville hjælpe os, men Marie-Louise anbefalede en klinik i Holland, hvilket er det bedste, vi har gjort for vores datter, og hun er efter få behandlinger hos Marie-Louise fri for spændinger og er motorisk med igen. Mit næste barn skal klart forbi Marie-Louise kort tid efter fødslen, så barnet kan få en bedre start på livet.”